PDI goes Barcelona

Peter Dekker Installaties (PDI) bestaat 35 jaar, en dat mag gevierd worden. PDI installeert wereldwijd hoogwaardige scherminstallaties voor de glastuinbouwsector, dus het reizen is ze niet vreemd. Hierom leek het ze fantastisch om ter ere van het 35-jarig bestaan, de werknemers te belonen met een unieke reis. Met heel het bedrijf naar de Formule 1 in Barcelona bijvoorbeeld. 

Een formule voor succes!

Met circa 100 personen vertrokken we naar Barcelona op vrijdag 10 mei. Het personeel was in aanloop naar het uitje volledig voorzien van een PDI reispakket, bestaande uit gepersonaliseerde tassen, shirts, en Formule 1 caps. Zelfs het vliegtuig kleurde volledig PDI. Vrijdag leerde alle collega’s de stad kennen middels een culinaire tapas tour door het oude centrum van de stad, onder begeleiding van gidsen die informatie konden geven over de stad Barcelona. Zaterdag konden de medewerkers zelf hun dag samenstellen, waarbij ze konden kiezen uit een fietstour, een bezoek aan het stadion Camp Nou van FC Barcelona, een Gaudi tour en een kabelbaan toch naar de Montjuic. Ook konden de formule 1 enthousiastelingen alvast een dag op het circuit rond brengen. Zondag was weer een gezamenlijke dag waarbij iedereen in oranje PDI polo’s Max naar de overwinning kon toejuichen. Een 1e plek werd het niet, maar het was wel een weekend om nooit te vergeten!

Eventials ontzorgde PDI in het plannen en verzorgen van de reis. Hierin werd communicatie, gepersonaliseerde merchandise, gepersonaliseerd reisprogramma, vlucht, accommodatie en catering volledig verzorgd. 

 

Schuiven naar boven