KUBO Christmas Drive

KUBO, te Monster, is een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Na een bijzonder jaar, waarin handel naar het buitenland werd vermoeilijkt door Covid, wilde KUBO toch graag hun personeel op een unieke maar veilige wijze bedanken voor hun inzet. De KUBO Christmas Drive werd bedacht als passend alternatief voor het jaarlijkse kerstfeest, waarbij personeel, met eventueel partner en/of gezin, in de auto een speciale kerst route volgt. 

Kubo - Logo Samenwerkingen

A Christmas Miracle!

De medewerkers werden door kerstelfjes ontvangen op het terrein, waarna een plattegrond uitgereikt werd die het personeel door de uitgelichte productie- en logistiek-hal leidde. 

De route bracht het personeel langs al het lekkers dat normaal op een kerstfeest ook voorbij komt, zij het in alcoholvrije variant. Na een warme chocomel, ging de route langs de lasrobot die voor de gelegenheid in kerstsfeer een dansje waagde. Verder op de route konden bij verschillende kraampjes, frisdrank, patat, een broodje pulled chicken en alvast een zakje oliebollen voor oud en nieuw afgehaald worden. In de logistieke hal kregen de medewerkers vervolgens een borrelpakket uitgereikt, welke ze met het gezin konden nuttigen tijden de online muziek bingo show de week erna. Als laatste werd onder toeziend oog van de kerstman het kerstpakket uitgereikt door de CEO.

Eventials verzorgde het volledige event;  logistiek, techniek, sfeerverlichting, catering, invulling borrelboxen en de gepersonaliseerde online muziek bingo show.

Schuiven naar boven