Projectmanagement

Eventials is gespecialiseerd in projectmanagement. Jaarrond verzorgen we dan ook de mooiste projecten, en daar vertellen we graag met trots over. Lees alles over de recente projecten hieronder! 

Eventials verzorgt in Maasland een leuk en gezond event om de lokale bevolking in beweging te krijgen, en met iedere stap de horeca een steuntje in de rug te geven. Hierin is expertise en overall organisatie verleend met betrekking tot lancering merk, ticketverkoop, communicatie, sales en vergunning. Hieronder vind je de omschrijving van het event. Bij een succesvolle eerste editie hopen we snel meerdere edities uit te rollen in samenwerking met de lokale horeca ondernemers.

Farming innovators projectfoto

Farming Innovators

Nadat Lely haar slogan veranderde naar ‘Farming Innovators’, wilden ze dit met een mooie eye-catcher laten zien op de campus aan de Cornelis van der Lelylaan 1. Gelegen langs de A20 tussen Rotterdam en Westland. Het concept van de farming innovators letters ontstond hieruit. Eventials heeft Lely hierin volledig ontzorgd op het gebied van ontwerp, vergunningstraject en plaatsing. Met als resultaat de 40 meter brede installatie die u wellicht heeft zien staan langs de snelweg. De letters zijn voorzien van RGB LED verlichting, waardoor ze duurzaam hun functie kunnen vervullen. De RGB functie zorgt daarnaast voor de optiesom verschillende kleuren te gebruiken.

Peter Dekker Installaties (PDI) bestaat 35 jaar, en dat mag gevierd worden. PDI installeert wereldwijd hoogwaardige scherminstallaties voor de glastuinbouwsector, dus het reizen is ze niet vreemd. Hierom leek het ze fantastisch om ter ere van het 35-jarig bestaan, de werknemers te belonen met een unieke reis. Met heel het bedrijf naar de Formule 1 in Barcelona bijvoorbeeld!

Welvreugd projectfoto

Welvreugd Corona Proof

Waar voor vakgebieden als events en horeca de richtlijnen duidelijk zijn op het gebied van Covid maatregelen, geldt dat niet voor iedere branche. Welvreugd, te Maasland, is specialist op het gebied van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Opererend in de bouwsector was in beginsel niet alles duidelijk hoe je je als bouwbedrijf kon en moest wapenen tegen de gevaren van Covid. Middels onderzoek in de branche is hiervoor een protocol opgesteld waar Welvreugd aan moet voldoen om zo de risico’s op besmettingen binnen het bedrijf te minimaliseren. Essentieel voor de gezondheid van de medewerkers, klanten en derden. Ook is het drukwerk verzorgd zodat de medewerkers en betrokkenen op klussen geattendeerd worden op de standaarden die voor ons allen gelden. Een knap staaltje projectmanagement!

Schuiven naar boven