Eventmanagement

Eventials is gespecialiseerd in eventmanagement. Geen event is te gek! Jaarrond verzorgen we de mooiste events, en daar vertellen we graag met trots over. Lees alles over de recente events hieronder! 

Hometown leeg podium overdag - Eventmanagement

Hometown

HomeTown Festival is na 5 jaar niet meer weg te denken uit onze regio. Wat begonnen is als een kleinschalig evenement voor Midden-Delflanders is inmiddels een visitekaartje voor de hele regio. Het geheim is dat Hometown  bewoners bij elkaar brengt. Er komen veel toeristen en ondernemers op af, en het versterkt de sociale cohesie binnen onze gemeente door de unieke betrokkenheid van lokale ondernemers en vrijwilligers. Eventmanagement at it’s finest!

KUBO Christmas Drive

KUBO, te Monster, is een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Na een bijzonder jaar, waarin handel naar het buitenland werd vermoeilijkt door Covid, wilde KUBO toch graag haar personeel op een unieke maar veilige wijze bedanken voor hun inzet. De KUBO Christmas Drive werd bedacht als passend alternatief voor het jaarlijkse kerstfeest, waarbij personeel, met eventueel partner en/of gezin, in de auto een speciale kerst route volgt.

Kubo - Logo Samenwerkingen

Concreeto 10 years

Als onderneming bemiddelt Concreeto in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Concreeto Klopt! En dat werd ook verwacht van het feest ter ere van het 10 jarig bestaan. Het eventvond plaats in het Fenix House bij de Fenix Food Factory in Katendrecht, Rotterdam. In opdracht van Schwung werd Eventials ingeschakeld als event partner.

Schuiven naar boven